Tuesday, March 22, 2011

Vegetarian Minestrone


This is one of those dishes that when you put it on your menu, it’s all you can think about.  I found a version of the recipe on Thursday and have been thinking about it since.  Now it’s made and in the pot waiting for Craig to get home.  

Since I love to bake, but can’t seem to make a loaf of bread that is enjoyable, I purchased a parbaked loaf of Potato Rosemary, frozen from the local super store (Fred Meyer!!!) and it’s in the oven finishing off.  Can’t wait.  It is such an super easy recipe, that I’m sure you al l will enjoy.  Check it out.


Vegetarian Minestrone
A very tasty minestrone recipe that’s completely meatless. This soup is thick and hearty, and once you’ve had a decent plateful you are quite full. An excellent winter night’s evening meal!

Ingredients
4 medium carrots, peeled and cut into 1/4 inch rounds
4 garlic cloves, minced
1 onion, finely chopped
1 (28 ounce) can crushed tomatoes
½ each red, yellow and orange pepper, diced
½ -1 teaspoon dried basil (used fresh and doubled the amount)
½ teaspoon dried marjoram
½ -1 teaspoon dried oregano (used fresh and doubled the amount)
¼  teaspoon pepper
2 boxes vegetable stock
1 lb small macaroni noodles or other small pasta
10 ounces spinach (fresh or frozen), cut into thin strips
1 (16 ounce) can kidney beans, undrained
¼ cup packed fresh parsley, minced
Grated parmesan cheese (for topping)

Preparation
1. Combine the carrots, garlic and onion in a large soup kettle or pot, and cook, covered, over low heat for about 10-15 minutes (until the onion is soft and translucent).
2. Stir occasionally and add a little stock or water if necessary to prevent scorching.
3. Add the vegetable stock, tomatoes, peppers, basil, marjoram, oregano and pepper and bring to a boil over medium-high heat.
4. Add the pasta and cook for about 10 minutes (until tender).
5. Add the spinach, parsley, beans and their liquid, and cook for about 5 more minutes (until heated through).
6. Serve with grated parmesan cheese on the side to sprinkle on top, if desired.
Servings:12


1 comment:

  1. Trong văn phòng làm việc các thiết bị văn phòng không thể thiếu và một trong những thiết bị nội thất quan trọng là bàn ghế văn phòng. Nên nên việc mua bàn hay ghe van phong các nhà luôn luôn chú ý đến các nhu cầu sử dụng cũng như không gian làm việc tại văn phòng tính chất công việc của nhân viên mà chọn mua mẫu ghế cho phù hợp tạo điều kiện làm việc thoải mái cho nhân viên của mình. Hiện nay trên thị trường có bàn nhiều loại ghế văn phòng khác nhau với nhiều chức năng và giá cả không những thế các kiểu dáng của ghế cũng được dần dần cải tiến cho phù hợp với mọi nhu cầu sử dụng tại văn phòng. Và các mẫu ghe xoay van phong cũng là một sự lựa chọn hàng đầu hiện nay tại các văn phòng công ty. Cùng xem những tính năng ưu điểm của ghế văn phòng sau đây:
    Thấu hiểu nhu cầu của khách hàng, Siêu thị nội thất 256 giới thiệu tới tổ chức, doanh nghiệp các mẫu ghế văn phòng được thiết kế theo xu hướng nội thất hiện đại ngày nay. Những mẫu ghế này thiết kế dựa theo những chia sẻ, góp ý của khách hàng về sản phẩm họ mong muốn, chắc chắn sẽ làm hài lòng các tổ chức doanh nghiệp. nội thất hòa phát luôn được đầu tư lớn trong thiết kế kiểu dáng, đồng thời nâng cao chất lượng của dòng ghế văn phòng Hòa Phát.
    Chất liệu để sản xuất ghế văn phòng rất đa dạng. Các chất liệu chủ chính được sử dụng như gỗ, thép mạ, nhựa, bọc nỉ, bọc da. Đặc biệt là quá trình gia công tỉ mỉ và chuyên nghiệp tới từng chi tiết nhỏ, văn phòng đã cho ra đời những sản phẩm cao cấp, đẹp, tinh tế. Ghế văn phòng thoải mái khi sử dụng, bền bỉ với thời gian. Ghế văn phòng văn phòng dễ dàng kết hợp với các mẫu bàn văn phòng khác.

    ReplyDelete